Elektrotechniek zorgt voor energiebesparing

Wilt u voorafgaand aan uw nieuwbouw een overzicht van mogelijke elektrotechnische installaties? Wilt u meer weten over een mogelijke energiebesparing in uw pand? Wilt u advies over led-verlichting op uw parkeerterrein? Zoekt u een elektrotechnisch installatiebedrijf dat uw installaties kan installeren, repareren, onderhouden of uitbreiden? Zoekt u als Vereniging Van Eigenaren (VVE) een installateur om uw noodverlichtingsarmaturen te inspecteren en te onderhouden?

Zoek dan niet verder, hier bent u op het juiste adres! Voor bestaande en nieuwe gebouwen installeren, repareren en onderhouden wij toekomstbestendige elektrotechnische installaties. Hierbij werken we volgens de geldende normen.

Terugverdientijd led-lampen

Onze werkwijze kenmerkt zich vooral door één aspect: voorafgaand aan de installatie of reparatie onderzoeken wij altijd de mogelijkheden voor energiebesparing. Bij verlichting bijvoorbeeld is de terugverdientijd van led-lampen heel aantrekkelijk. Op korte termijn is led-verlichting weliswaar prijzig, maar op lange termijn is het simpelweg de efficiëntste verlichting.

Rond dergelijke afwegingen geven wij u graag een goed advies. We zien het als onze taak om klanten goed en eerlijk te informeren, ook wanneer het niet de goedkoopste oplossing betreft.

Vooraf kostenoverzicht

De mogelijkheden om kosten te besparen op elektrotechnische installaties nemen toe, omdat elektronica een steeds groter deel uitmaakt van bouwprojecten. Led-verlichting wint bijvoorbeeld aan populariteit en domotica rukt op. Door het slim combineren van de verschillende installaties kunt u besparen op de investering.

Vaak worden de kosten van de elektrotechnische installatiekosten voorafgaand aan de bouw niet in de begroting opgenomen en installeert men de verschillende installaties los van elkaar. Wanneer u ons vanaf de ontwerpfase bij uw bouwproject betrekt, krijgt u vooraf een helder overzicht van uw totaalkosten. Tegelijk geeft het ons de tijd om innovatieve oplossingen te implementeren, waarmee u een hoger rendement haalt en dus bespaart.

Duurzame en innovatieve installatietechniek

Kort samengevat bieden wij u kostenbesparingen dankzij,

  • een doelmatige planning;
  • innovatieve toepassingen;
  • duurzame oplossingen.

Opdrachtgevers

Wij verrichten onder meer werkzaamheden voor onder andere:

  • Adecco
  • Handyman
  • Humphrey’s
  • Diverse bouwers van modulaire huisvesting
  • Verenigingen van Eigenaren

Vrijblijvende offerte?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0180-412400

‘Investeren in led-verlichting is besparen’

De zekerheden van Zeggelaar

"We zijn service- en resultaatgericht"
"Langetermijnrelaties vormen de basis"
"We doen het netjes of niet"
"We nemen weloverwogen beslissingen"
Bekijk alle zekerheden